Pages

Tuesday, November 1, 2011

O sun sau...

Incearca sa nu te mai gandesti. Macar o clipa incearca sa nu te mai gandesti ce s-ar fi intamplat daca ai fi spus acele cuvinte la momentul "potrivit" sau cum ar fi fost sa nu afli niciodata ca ea a plecat. Crezi ca te simteai mai bine sa stii ca si-a luat haina de la usa si ca avea sa se intoarca in 2 sau 3 zile si sa auda ce aveai tu sa ii spui. Crezi ca te simteai mai putin rau daca ii spuneai tu ca nu o mai iubesti, daca o minteai doar pentru ca iti era frica de ce putere ar putea ea sa aiba asupra ta? Doamne cat de frica iti era sa ii dai drumul si totusi in acea zii erai convins si stiai ca intr-un fel sau altul aveai sa o faci. Nu iti pasa atunci de cum avea sa reactioneze, nu iti pasa daca era in toane bune sau daca urma sa ii provoci inca o cadere nervoasa. Singurul lucru care te interesa era sa iti ridici piatra de pe inima. Ea te facea dependent de ceva ce tu la acel timp nu iti permiteai. Iti lipseau fondurile necesare. Iti lipsea cu desavarsire prostia de care totusi urma sa dai dovada cand aveai sa dai din nou ochii cu ea.
Cum era de asteptat, ea s-a intors din calatorie dupa cateava zile. Plecase pentru ca aflase ce ai facut. Te iubea nespus, dar nu era in stare sa dea totul si sa primeasca inapoi nimc. Stia ca o iubeai, dar greseala ta era mai mult decat putea sa duca. Atunci a crezut ca un simplu bilet lasat sub pachetul de tigari avea sa te elibereze si chiar se simtea vinovata ca te tinuse "cu forta" atat de mult timp. O buna perioada a crezut ca amandoi sunteti demni de mila, mai mult ea decat tine, dar totusi intuia mai bine ca oricine situatia. Nu a plecat niciodata cu tipul ala, Daniel, intalnit in club, doar nu a iesit din casa ceva vreme.
Atunci cand te-a sunat sa te intrebe daca esti bine, spera ca si tu sa o intrebi la fel, insa tu ti-ai pus un ton fals si ai inceput sa te lauzi cat de bine iti merge si cum brusc ti-ai recapatat inspiratia. Ieri ti-a trimis un mesaj in care ti-a zis ca te-a mintit acum ceva timp, cand v-ati despartit si ca daca tot ati redevenit prieteni, ar fi bine sa iti spuna adevarul. Ti-a mai zis in mesaj ca pleaca iar din oras cateva zile si ca trebuie sa ii spui daca are vreun rost sa deschideti subiectul sau ar fi mai bine sa va prefaceti ca despartirea voastra dubioasa nu s-a intamplat si ca intre voi a fost doar relatia.
Ce faci, o suni sau ii trimiti tot un mesaj?

No comments: